Powered By Blogger

martes, 26 de mayo de 2015

Els nostres petits cietífics: explorem el món


Visita al cosmocaixa
L’entitat del “Cosmocaixa” ofereix a tot el públic una sèrie d’activitats, exposades en la seva pàgina web. Les activitats són de caire educatiu algunes es troben exposades permanentment com ara amb activitats familiars al Toca, toca! i activitats per als més menuts al Planetari Bombolla, Clik i Flash i d’altres estan exposades de manera temporal.A més a mésel Planetari digital ofereix una programació estable adreçada a un públic de totes les edats.
Què hi ha a les exposicions permanents?
Toca, toca! Consta d’un conjunt d'activitats per a tots els públics basades en la relació directa amb tres espais naturals emblemàtics del planeta: les selves, les mediterrànies i els deserts..
Planetari Bombolla és un espai creat especialment per despertar la curiositat dels més petits sobre el món de l'astronomia. Un cosmos en el qual podran descobrir la màgia del cel proper, les característiques dels planetes, les històries de les constel·lacions..., i on podran contemplar tot allò que hi ha al cel nocturn per descobrir-hi el que han vist al planetari.


Espai Clik i Flash està destinada per a nens i nenes de 3 a 6 anys. És un espai interactiu on el joc, l'observació i la deducció esdevenen eines per a la descoberta. A través de les olors, les sensacions tàctils, les bombolles o les màquines, aquest espai pretén despertar la curiositat dels més petits pel món de la ciència i estimular la seva actitud experimental. Acompanyats dels adults, en grups escolars o en família, els nens i nenes viuran la seva primera aproximació a la ciència.
Per més informació:http://obrasocial.lacaixa.es/nuestroscentros/cosmocaixabarcelona/cosmocaixabarcelona_ca.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario