Powered By Blogger

martes, 26 de mayo de 2015

Els arquitectes imaginaris


Anirem a visitar al Park Güell amb la classe dels petits lleons (p4). És un parc públic amb jardins i elements arquitectònics situat a la part superior de la ciutat de Barcelona.

Primera activitat:Aquesta activitat es realitzarà en grup. On la classe es dividirà en dos grups. Deu nens en cada grup amb un guia turístic i dues monitores per cada grup de deu nens.Els hi donaran un petit dossier amb dibuixos d’escultures que n’hi hagin trobat per tot el Park Güell i quan vegin l’escultura real hauran de saber quina es de les que estan en el dossier i així amb totes les que trobem al Park Güell.

Un cop ja hem tornat al punt de partida. Els nens i nenes descansaran i m’entrés estan asseguts pintaran les escultures que tenen al dossier.Un cop els nens estan acabats de pintar les monitores farem jocs per a que el nens i nenes interactuïn entre ells.Els guies els explicaran sobre Antoni Gaudí: Qui era? Què feia? La seva infància.Introducció al Modernisme: Arquitectura = naturalesa, explosió de colors, línies corbes, moviment. Busquem formes naturals.

Projecte ciutat-jardí: La muntanya pelada. Per què el nom del parc? Qui era Güell? Mosaics.Columnes i estructures: ¿Per que servien aquests passadissos? Busquem arbres i una columna diferent.La guia serà mes dinamitzada pels mes petitons i interesants pels pares i mares dels nostres nens.
Es troba adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.
Per a més informació: http://www.parkguell.cat/

No hay comentarios:

Publicar un comentario